Ole Hjelmhaug er ferdig som Bryne-trener

Ole Hjelmhaug har hatt sin siste arbeidsdag i Bryne FK. Foto: Tarjei Sel

Treneren går av med umiddelbar virkning.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 23.08.2018 kl 06:07

Onsdag kveld klokken 19.48, etter en lang dag med hektisk møtevirksonhet, sendte Bryne FK ut følgende pressemelding:

Bryne FK og Ole Hjelmhaug er enige om å avslutte samarbeidet med umiddelbar virkning.

Hjelmhaug har vært spiller i klubben i perioden 1999 – 2003, og trener fra 2012. Siden sommeren 2016 har han hatt ansvaret som hovedtrener i klubben.

Bakgrunnen for beslutningen er mangel på utvikling og sviktende resultater over tid.

Ole Hjelmhaug er en flink fagmann og dyktig leder, som jobber iherdig og strukturert for å nå de mål som er satt. Det har imidlertid ikke lykkes å skape de resultater som har vært forventet i klubben.

Vi takker Ole Hjelmhaug for den jobben han har gjort for klubben i mange år!

Ole Hjelmhaug ble Brynes hovedtrener 8. juli i 2016, da Alf-Ingve Berntsen trakk seg etter å ha ledet laget i ni kamper i løpet av mindre enn to måneder, etter at Gaute Larsen fikk sparken. Hjelmhaug var assistenttrener under både Larsen og Berntsen. Han var skuffet over å ikke bli utnevnt til Larsen etterkommer, men fikk ønsket sitt oppfylt til slutt.

Hjelmhaug klarte nesten kunststykket å unngå nedrykk til 2. divisjon høsten 2016, med et Bryne-lag som så håpløst fortapt ut da han overtok.

I 2017 ble det tredjeplass i 2. divisjon med 47 poeng på 26 kamper. Det ga et poengsnitt på 1,81 per kamp.

I år har Bryne tatt 23 poeng på 16 kamper. Det gir et poengsnitt på 1,44 per kamp. Det kreves som regel litt over 2,00 poeng i snitt for å rykke opp. Bryne må vinne sine ti siste kamper for å oppnå et snitt på over 2,00.

Her er tabellen.

Ole Hjelmhaug hadde kontrakt med Bryne ut 2019.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...