Naseblod, narkofunn og treåring på rømmen

Ein mann skjulte amfetamin i ein pose i munnen, og hamna i basketak med politiet då dei ville kontrollera han. Foto: Arkivfoto:

Ein mann som skjulte amfetamin i ein pose i munnen, og som hamna i basketak med politiet då dei ville kontrollera han, er blant hendingane i Time denne helga.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Fredag kveld fekk politiet melding om ein ung mann som var slått ned på ein privatfest i ein kjellar på Bryne. Mannen blødde naseblod.

Ein 17-åring er mistenkt for å ha slått han.
Om natta gjennomførte politiet ein promillekontroll i Kvernelandsvegen. 30 bilførarar blei kontrollerte, ingen hadde utslag.

Cirka klokka 10.30 laurdag fekk politiet melding om ein treåring som var på tur åleine. Han var i utgangspunktet saman med den sju år gamle broren sin, men var plutseleg åleine.

- Dette var ute ved Felleskjøpet på Bryne, og både politiet og faren var redd for at han kunne hama i elva. Etter cirka eit kvarter blei treåringen funnen inne på kjøpesenteret M44, opplyser Bjørn Søyland, fungerande lensmann i Time.

Ved 12.00-tida laurdag gjennomførte politiet ein kontroll med fokus på bilbelte og mobilbruk i Jærvegen. 50 bilførarar blei kontrollerte. Fire av dei måtte betala 1.300 kroner kvar for å ha brukt mobilen medan dei kjørte.

Natt til sundag, cirka klokka 00.30, blei ein 21 år gamal mann vist bort frå Bryne sentrum.
På Bryne sundag, litt etter klokka 13.00, møtte politiet ein 22 år gammal mann som dei ville sjekka nærare.

Mannen var ikkje interessert i nokon kontroll, og hamna i basketak med politiet før han blei påsett handjern.

Politiet fann amfetamin i ein pose som mannen hadde skjult i munnen. Politiet ransaka også mannen si heimeadresse, og der fann dei nokre gram med hasj.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...