Pris på prakteigedom redusert med 1,5 million

Dette huset kan setja
prisrekord 
i Klepp, skreiv Jærbladet i januar. No er prisen redusert med 15 prosent. Foto: Eiendomsmegler 1, skjermdump frå finn.no

Dette huset kan setja
prisrekord 
i Klepp, skreiv Jærbladet i januar. No er prisen redusert med 15 prosent.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 23.03.2017 kl 14:49

I januar blei for første gong eit hus i Klepp lagt ut for sal med ein prisantydning på 10 millionar kroner. Bustaden er frå 1980 og har tilhøyrande stall.

No er prisen redusert til 8,5 millionar kroner.

- Dette er heilt unikt, og resultatet kan bli ein rekordhøg pris. Aldri før er eit hus i Klepp selt for ti millionar kroner eller meir, sa Kristine Ree 
Espedal, fagansvarlig eigedomsmeklar ved Eiendomsmegler då eigedommen nett var lagt ut for sal.

Eigedommen består av bustadhus og stall som er bygde i 1980. Bruttoarealet i bustaden er på 379 kvadratmeter, det totale tomte-arealet er på nesten seks dekar. Eigedommen som ligg i 
Roslandsvegen på Orre, blei lagt ut på finn.no torsdag 12. januar.

Allereie dagen etter hadde meklaren hatt fleire telefonar frå folk som var interesserte i opplysningar kring eigedommen.

Det har ikkje lukkast Jærbladet å få kommentar frå Kristine Ree 
Espedal, fagansvarlig eigedomsmeklar ved Eiendomsmegler 1, om prisreduksjonen som no har skjedd.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...