Russ måtte legges i håndjern etter å ha rasert en bil og slått en politimann i ansiktet

Politiet måtte fredag kveld rykke ut til en boliadresse på Bryne, da en russ gikk berserk. Foto: Illustrasjonsfoto: Ronny Hjertås

Hendelsen skjedde på en boligadresse på Bryne fredag kveld.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 08.04.2019 kl 15:00

Politiet fikk inn melding like før klokka 21.30. En russ hadde hoppet på en bil og gjennom ruta. En UP-patrulje dro oppom, og fikk til slutt kontroll på vedkommende og lagt han i bakken og i håndjern.

Da hadde den 19 år gamle russegutten rukket å slå til en politimann i ansiktet slik at han pådro seg mindre skader.

Russen ble kjørt til arrest og ble der til lørdag.

Politioverbetjent Bjørn Søyland sier at fredagens hendelse føyer seg inn i rekka av oppdrag relatert til vårens russefeiring.

- Det er ikke til å stikke under en stol at mange oppdrag dreier seg om russen. Det er mye dårlig atferd blant mange russ, som legger seg oppi politiets arbeid når de oppsøkes av en patrulje. De etterkommer ikke pålegg, og skaper en del utfordringer. Dette er noe vi reagerer kraftig på, og framover kan de regne med anmeldelse for å ikke etterkomme politiets pålegg. Vi har fokus på russen, sier Søyland.

Rett før midnatt søndag, rykket politiet ut til Mc Donalds ved Klepp, der det ble spilt for høy musikk i en russebuss. Sjåføren fikk pålegg om å fjerne bussen derfra.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...