Se Bryne - Fana direkte

Aram Khalili (f.v.), Bjarne Langeland, Robert Undheim, Fredrik Flo og Mads Bøgild feirer Undheims 2-0-scoring. Foto: Tarjei Sel/Bryne FK

Bryne gjør tre endringer på laget i kveldens hjemmekamp mot Fana.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 06.08.2017 kl 21:57

Pause: Bryne leder 3-0 etter scoringer av Aram Khalili (5), Robert Undheim (8) og Mads Bøgild (17). Det kunne vært mer, men Bryne slakket litt av på gassen etter det tredje målet. Fana har i liten grad satt debutant Korneiciks på prøver, med unntak av et skudd som keeperen reddet fint.

Deniss Korneiciks (t.v.) og Fredrik Flo er i startelleveren til Bryne mot Fana i kveld. Foto: Tarjei Sel/Bryne FK

Før kampen:
Bryne tok sommerferie med 4-1-seier over Odds andrelag i Skien. I forhold til startoppstillingen i den kampen, gjør trenerduoen Ole Hjelmhaug og Even Sel tre endringer. Deniss Korneiciks står i mål, mens Fredrik Flo blir Aram Khalilis spisspartner. Marius Halvorsen og Rune Pedersen Bore plasseres på benken. I tillegg er Mads Bøgild tilbake som høyre indreløper; den posisjonen hadde Adrian Berntsen sist, og det endte med kragebeinsbrudd.

Deniss Korneiciks kom til Bryne fra Brodd i juni, som erstatter for en skadet Kris Devaux. 25-åringen fra Latvia får sin første kamp for førstelaget i kveld.

- Deniss har vært veldig bra de to siste kampene på Brynes andrelag i 3. divisjon, og har spilt seg inn på laget. Marius Halvorsen har prestert bra og tatt steg, men i dag fortjener Deniss å få sjansen fra start. Det er ikke noe dramatikk i dette valget. Vi har tre gode keepere som kjemper om en plass. Prestasjoner i trening og kamp fremover avgjør hvem som står, forklarer Even Sel.

Fredrik Flo er på utlån fra Sogndal. Den 20 år gamle spissen er sønnen til ikke ukjente Håvard Flo, og med sine 191 cm føyer han seg inn i rekken av høye Flo-spisser.

- Vi ser for oss et kampbilde hvor vi kan komme til mye innlegg, og da ønsker vi Fredrik Flo inne i boksen sammen med Aram Khalili. Fredrik presterte veldig bra mot Staal Jørpeland i 3. divisjon mandag, og er i god form. Dermed flyttes Robert ned igjen på vingbacken, og da går det på bekostning av Rune Pedersen Bore. Rune spilte en god kamp mot Odd II sist, men det er stor konkurranse om plassene, og det er positivt, mener Even Sel.

Bryne må klare seg uten toppscorer Simen Næss, som soner karantene. Adrian Berntsen, Andreas Jacobsen, Kristian Heimdal Magnusson og Paul Addo er også ute. Keeper Kris Devaux er i trening igjen, men denne kampen kommer for tidlig.

Brynes lag: Deniss Korneiciks - Andreas Ueland, Krister Wemberg, Rogvi Baldvinsson - Vegar Landro, Mads Bøgild, Patrick Byskata, Bjarne Langeland, Robert Undheim - Fredrik Flo, Aram Khalili.

Dette er 15. serierugnde i 2. divisjon. Bryne topper tabellen, og har selvsagt til hensikt å fortsette med det. Kveldens hinder er Fana, som står med 13 poeng på 14 kamper, på plassen over nedrykksstreken. Bryne er, med sine 32 poeng, selvsagt klar favoritt mot bergenserne.

Hvis du ikke har anledning til å møte opp på Bryne stadion, kan du se kampen direkte her kl. 18.00:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...