Se Bryne - Vidar direkte

Mads Bøgild og Bryne får det ikke helt til å stemme mot Vidar. Foto: Trude Håland

Bryne trenger tre poeng for å henge med i opprykksstriden.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 14.09.2017 kl 07:04

Det begynte lovende for Bryne i denne viktige kampen på vei mot opprykk, da Simen Næss var nær å gi hjemmelaget ledelsen med et knallskudd i tverrliggeren etter 12 minutter. Robert Undheim fikset imidlertid scoring seks minutter senere, da han stod godt plassert ved bakerste stolpe og headet inn et innlegg fra Adrian Berntsen.

Stavanger-laget, for anledninge i helsort, slo tilbake etter 23 minutter. Erik Steen legger inn fra venstre og der ventet Ingvald Halgunset, som stanget inn utligningen.

Og det skulle bli mer fra gjestenes side. Drøye halvtimen var spilt da Bryne slapp med skrekken. Martin Hummervoll headet i tverrliggeren og ned på streken, men det alle trodde var Vidars andre scoring, ble ikke det. Den kom knappe minuttet senere, og 2-1 var omtrent en identisk kopi av utligningsmålet. Igjen var Halgunset sist på ballen med hodet og igjen var Steen spilleren bak innlegget.

Etter hvilen var det gjestene som var mest på hugget, mens vertene bød på mye upresist spill, spesielt i starten av andre omgang. Martin Hummervoll stod for en nydelig scoring i det lengste hjørnet fra rundt 20 meters hold etter 69 minutter, og dermed 3-1 til Vidar.

Men Bryne nektet å gi opp. Mads Bøgild reduserte til 2-3 snaue kvarteret før slutt, og den scoringen skapte nye spenning og fornyet håp om minst ett poeng. To minutter før full tid kunne samme Bøgild kunne fort blitt kveldens Bryne-helt, men det gode skuddet ble så vidt bokset over av Vidars keeper.

Det gikk imidlertid ikke de røde og hvites vei denne onsdagskvelden, selv om også kveldens første målscorer, Robert Undheim var millimetre fra å berge uavgjort. Dermed er tallenes tale klar: Bryne har ikke klart å snu den litt vonde trenden laget er inne i og står bokført med kun to poeng på de fire siste kampene. Onsdagens tap mot Vidar, er Brynes andre denne sesongen.

Tabellen ser ut som den gjorde før dette oppgjøret, med Bryne på tredjeplass, ett poeng bak Notodden og to poeng bak ledende Nest-Sotra.

Følg gjerne Jaerbladet på Snapchat for video- og bildeoppdateringer fra kveldens kamp.

Før kampen:

Adrian Berntsen (18) spiller fra start i kveldens viktige kamp på Bryne stadion. Han går inn som venstre indreløper, og skyver Rune Pedersen Bore ut på benken.

Bryne må klare seg uten Andreas Ueland og Bjarne Langeland, som begge soner karantene. Rogvi Baldvinsson har sonet sin karantene for gule kort, og er tilbake i forsvaret. Kaptein Krister Wemberg er også kampklar igjen, etter å ha vært ute med skade en måned.

Etter bare ett poeng på de to siste kampene, borte mot Notodden og Vindbjart, er det selvsagt viktig å vinne kveldens lokaloppgjør. Mot Vindbjart skapte Bryne flust med sjanser, men det var bare Aram Khalili som klarte å få ballen i mål i 1-1-kampen.

Vidar kommer til Jæren med selvtillit etter en strålende snuoperasjon i lørdagens hjemmekamp mot Odds andrelag. Vidar lå under 1-3, men vant 4-3.

Begge lagene har spilt 19 kamper i 2. divisjon avdeling 02. Bryne har sanket 40 poeng, Vidar står med 30. Med seier vil Bryne være á poeng med serieleder Nest-Sotra. Formlaget Notodden lurer like bak med sine 41 poeng.

Brynes lag: Kris Devaux - Krister Wemberg, Petter Midbøe Lunde, Rogvi Baldvinsson - Vegar Landro, Mads Bøgild, Patrick Byskata, Adrian Berntsen, Robert Undheim - Simen Næss, Aram Khalili.

Se kampen her kl. 18.00:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...