Se Klepp - Sandviken direkte

Blir det grunn til å juble for Tuva Hansen (f.v.), Gry Tofte Ims og Maria Thorisdottir lørdag ettermiddag? Foto: Tarjei Sel

Gry Tofte Ims spiller fra start i en kamp Klepp må vinne for å henge med i medaljestriden.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 19.08.2017 kl 18:11

I ettermiddag spiller Klepp den første hjemmekampen etter EM-pausen. Sandviken er motstander.

Etter en god vårsesong, var det en nedtur for Klepp å tape mot Vålerenga i Oslo sist helg. En ekstra nedtur var det at toppscorer Tameka Butt ble utvist. To gule kort betyr én kamps karantene for den australske 26-åringen, og hun må se kampen mot Sandviken fra tribunen.

Butt, som er offensiv midtbanespiller, har scoret ni av Klepps 24 mål i serien. Spissene Hege Hansen og Hanne Kogstad har scoret fire mål hver.

– Det blir en stor utfordring for oss å spille uten Tameka, innrømmer Olli Harder.

Han velger å sette Karoline Surdal inn i den litt offensive midtbanerollen. Samtidig starter Gry Tofte Ims for første gang siden hun ble mor i april.

Skal Klepp henge med i medaljestriden, er bare tre poeng godt nok mot et Sandviken-lag som har vunnet én seriekamp i år. Sandviken har bare tatt 6 poeng på 12 kamper. Klepp står med 23 poeng på 13 kamper.

– Dette er en veldig viktig kamp for oss. Vi må få «the show on the road again». Vi er gode nok til å slå dem, men de er vanskelige å bryte ned, mener Klepps trener.

Da lagene møttes i Bergen i juni, vant Klepp 1-0 etter scoring av Hanne Kogstad.

Klepps lag: Oda Maria Hove Bogstad - Tuva Hansen, Maria Thorisdottir, Susanne Vistnes, Lena Soleng Hansen - Gry Tofte Ims, Kirsty Yallop, Karoline Surdal, Elisabeth Terland - Hanne Kogstad, Hege Hansen.

På benken: Kristin Rage, Ina Kristoffersen, Maria Hiim og Maria Min Xiu Sørenes.

Se kampen direkte her kl. 16.00:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...