Se Stabæk - Klepp direkte

Gry Tofte Ims (f.v.) Hanne Kogstad og Maria Thorisdottir i aksjon mot Sandviken for fem dager siden. Foto: Tarjei Sel

Maria Thorisdottir og lagvenninnene får en tøff oppgave på Nadderud.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 26.08.2017 kl 16:52

Pause: Det står 0-0. Hjemmelaget Stabæk har vært bittelitt bedre enn Klepp i en jevn førsteomgang. Stabæk var nærmest scoring da Lena Soleng Hansen reddet på streken 31 minutter. Et par mintter før pause burde nok Stabæk hatt straffespark, etter at Tuva Hansen hadde rotet det skikkelig til for seg selv inne i boksen.

Før kampen:
Det har handlet mye om Maria Thorisdottir denne uka. I dag handler det om fotball, og om Klepps forsøk på å få med seg ett eller tre poeng hjem fra Bærum. Thorisdottir starter, og neste uke vil vise om dette blir hennes siste kamp for Klepp i denne omgang.

Klepp-trener Olli Harder gjør to endringer på laget i forhold til kampen mot Sandviken for en uke siden. Hege Hansen er fortsatt skadet. Inn kommer Tameka Butt, som sonet karantene sist. Elisabeth Terland må hviles etter et hardt kampprogram i Klepp og på J17-landslaget, til Olli Harders store frustrasjon. Inn kommer Maria Hiim, som selvsagt er en meget god erstatter.

Klepps lag: Oda Maria Hove Bogstad - Maria Hiim, Susanne Vistnes, Tuva Hansen, Lena Soleng Hansen - Gry Tofte Ims, Kirsty Yallop, Tameka Butt, Karoline Surdal - Maria Thorisdottir, Hanne Kogstad.

På benken: Kristin Rage, Ina Kristoffersen, Malin Skogvold Runestad, Elisabeth Terland og Maria Min Xiu Sørenes.

Med seier, vil Klepp være med i medaljestriden igjen. Tap betyr nok en ny sesong midt på tabellen. Før dagens kamp har Stabæk 29 poeng, og ligger på tredjeplass. Klepp har 24 poeng på femteplass, men én kamp mer spilt enn Stabæk.

- Hver kamp resten av sesongen er viktig. Alle kjemper for poeng, så dette er en vanlig kamp for oss. Nå har vi sjansen til å vise oss fram fra en god side, til å glede oss over å spille, sier Harder.

Se kampen her kl. 15.00:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...