Seier til Anette Thingbø på Sørlandet

Anette Thingbø slutter aldri å imponere. Foto: privat

Jærbuene markerte seg på innedørstevner på Sørlandet i romjula og viste at de er i solid form.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Skytterlagene i Søgne, Greipstad og Mandal/Holum arrangerte stevner med 35 skudd skyteprogram.

I Greipstad gikk seieren til Anette Thingbø med sterke 349 poeng, millimeter fra å tangere hennes banerekord på 350 poeng. Klubbkolega Egil Time fikk 347 poeng i V55 og ble vinner av klassen.

Blant ungdommen ble Hannah Johansen, Time nummer to i klasse ER på Greipstad med 349 poeng, ett poeng bak vinner Martias Flikka. Jarle Larsen, Time vant klasse 3 med 343 poeng.

Thingbø fortsatte med 349 poeng også i Søgne ble nunmmer to, kun slått av lokalskytteren Arnfinn Bakkevoll som hadde en innertier mer. Timeskytteren Hannah Johansen ble best i ungdomsklassen ER i Søgne og tok seieren med 349 poeng.

Egil Time imponerte i Mandal med 349 poeng og tok en solid seier i V55. Anette Thingbø skjøt til 347poeng og Einar Johansen 345 poeng som gav en 5. og en 8.plass til Timeskytterne i Mandalstevnet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...