Sjå fakkeltoget og markeringa på Bryne i opptak

Jærbladet sendte direkte frå fakkeltoget og markeringa «Saman for ei varmare verd» på Bryne fredag kveld.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 24.12.2018 kl 08:14

Fakkeltoget startar frå Kaizersplassen 17.45. Markeringa på torget er frå 18.00.

– Me ønskjer å visa at me bryr oss om kvarandre og at me står saman for ei varmare verd, seier Time kommune i ei pressemelding.

Arrangementet kjem i kjølvatnet av drapa på brynekvinna Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen. Dei to kvinnene vart funne drepne mandag i Marokko.

– Me opplever eit stort behov blant jærbuen for å få samla seg for å visa si støtte, men og markera avsky mot slike handlingar, seier rådmann i Time kommune, Trygve Apeland.

På torget vil det bli appellar av sokneprest Stein Ødegård, Bjørn Søyland i politiet, Thor Inge Sveinsvoll i Røde Kors og ordførar Reinert Kverneland. Det vil også bli musikkinnslag. Artist Hilde Selvikvåg vil avslutta arrangementet.

Kommunen samarbeider med Brynebyen, Time sanitetsforening og Røde Kors. Faklar vil bli delte ut gratis til dei som vil delta i fakkeltoget.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...