Slik reklamerte Rema 1000 for blomstrar til valentinsdagen

Slik ser salsplakaten på Rema 1000 Bryne ut. Foto: Hilde Anette Ebbesvik

Rema 1000 Bryne er ikkje redde for å støyta nokon med ein plakat som oppmodar til å trekkja ned trusa.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 14.02.2018 kl 15:20

«Opp med blusen. Ned med trusen. Kjøp blomster på Rema 1000» stod det på skiltet ved inngangen til Rema 1000 Bryne. Onsdag er skiltet fjerna. Det heile var eit stunt den kvinnelege blomsteransvarlege kom på i forbindelse med valentinsdagen onsdag.

- Me er litt løgne og fjollete av og til. Det var ikkje så mange baktankar med det, seier kjøpmann Jone Jonassen.

- Har de fått reaksjonar på plakaten?

- Me har ikkje fått nokre reaksjonar som eg veit om til nå nei. Eg gjekk frå jobb klokka 12 i dag, og fram til då var det ein del som trakk på smilebåndet, seier han til Jærbladet tysdag kveld.

- Det var ingen som kommenterte det negativt då eg var på jobb.

Også her har dei tilsette ved Rema 1000 Bryne valt å finna fram kreativiteten på plakatane. Foto: Hilde Anette Ebbesvik

Korleis det har gått etter at han tok ein halv dags vinterferie, veit ikkje Jonassen, men han trur ikkje plakaten vil provosera nokon av kundane.

- Med tanke på #metoo-kampanjen som har rulla nå, de er ikkje redde for å støyta nokon?

- Eg trur ikkje ho som fann på ideen har tenkt at det har noko med #metoo å gjera. Det er berre for å få fram eit lite smil hos folk. Alt treng ikkje å vera så alvorleg her i samfunnet, seier kjøpmannen.

Om det fører til meir sal av roser gjenstår å sjå, men vanlegvis sel butikken mykje blomstrar på «alle hjerters dag».

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...