Sondre Norheim har signert for Egersund

TIL EGERSUNDS IK:
Sondre Norheim har signert for EIK ut sesongen 2017. Foto: Trude Håland

Skifter fra rødt og hvitt til gult og svart.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 05.01.2017 kl 18:17

I utgangspunktet skal Norheim spille for EIK til over sommerferien, da venter trolig amerikansk collegefotball. Bryne-gutten flytter nemlig over sommeren til USA for å studere, og skal etter planen først komme hjem igjen etter fire års skolegang over dammen.

– Det blir spennende. Jeg gleder meg til å ta fatt på en ny sesong, sier 19-åringen, etter å ha skrevet under kontrakten hjemme i sin egen stue på Bryne - ikledd sin nye sort- og gulstripete drakt med nummer 4 på ryggen.

Han er i disse dager midt i prosessen med å plukke ut aktuelle universitet og har vært i samtaler via Skype med Syracuse i New York og North Carolina University. Planen er at et såkalt scholarship skal finansiere studiene.

Daglig leder i EIK, Kenneth Andersen, sier at klubben er fornøyd med gårsdagens signering av Norheim, og at de tenker langsiktig, studiesituasjonen tatt i betraktning. Men først venter over halvparten av seriekampene i 2017.

– Vi har hatt en bra dialog med Sondre etter at det ble klart at han ikke ble enig med Bryne. Han er en ung, ambisiøs gutt med god erfaring fra 1. divisjon, og passer profilen vår godt, sier Andersen.

Han tror «tigrene» er i stand til å gi de fleste lagene i 2. divisjon kamp om den gjeve opprykksplassen.

– Vi har nå 11 spillere i a-stallen som har erfaring fra høyere nivå, og står godt rustet, sier han.

I tillegg til Norheim, er det tre andre tidligere Bryne-spillere i den troppen. Kenneth Grande, Sverre Larshus Larsen og Henning Romslo.
Larshus Larsen er kaptein, mens Romslo i fjor ble kåret til årets spiller i avisa Dalane Tidende, det samme i fanklubben Tigerflokken, og til sist gikk han til topps i spillernes egen kåring.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...