Han har jobbet frivillig for Bryne FK i 26 år. Nå har Sverre Sele fått idrettens hederspris.

Sverre Sele fikk idrettens hederspris i Time. Foto: Asle Tjøtta

– Jeg er glad i Bryne. «Bryne æ best», kommenterer Sele i sms.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 14.03.2019 kl 08:49

Prisen deles ut av Time idrettsråd hvert år, og i fjor gikk den til svømmetrener Arne Gjerde i Bryne SK.

Dette skriver Bryne FK selv på sin Facebook-side:

«Vår kjære lagleder og materialforvalter for a-laget, Sverre Sele, er tildelt idrettens hederspris i Time kommune for 2018. Vi gratulerer så mye!»

Prisen ble utdelt i forbindelse med årsmøtet til Time Idrettsråd tirsdag.

Begrunnelsen er følgende:

Sverre Sele har vært en trofast materialforvalter og lagleder for a-laget i Bryne FK gjennom 26 år. Sverre legger ned utallige timer i klubben, knyttet til a-laget og Brynebutikken, uten å forlange noe tilbake. Det er ingen overdrivelse at han legger ned nærmere 1000 dugnadstimer hvert år helt alene. Alt av ferier planlegges ut fra terminliste, og han reiser med laget land og strand rundt gjennom hele sesongen.

Sverre Sele fortjener virkelig denne prisen og anerkjennelsen!

Den ordknappe prisvinneren er i disse dager - selvsagt - med Bryne FK på treningsleir i Tyrkia.

– Det viktigste er at jeg kan være med å legge best mulig til rette for at Bryne skal vinne fotballkamper. Det er vel det som er den store drivkraften, uttalte han i et intervju med Jærbladet, og han ble da omtalt slik:

Tilbringer stort sett all ledig fritid på Bryne stadion. Hvis han ikke jobber med å holde orden på draktsett, treningstøy og alt annet av utstyr som er nødvendig til trening og kamp, er han på stadion for det sosiale miljøet sin del. Hjelper også til i supporterbutikken og er den som trykker på numre og navn på nye drakter. Reiser sammen med a-laget på alle bortekamper, og er den som da har kontroll på alle bager.

Sele jobber til daglig som assisterende butikksjef på Felleskjøpet Bryne i full stilling utenom alle timene han tilbringer på Bryne stadion.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...