Stabler med fotballsko gikk unna på første åpningsdag

Kenneth Monsen (t.h.) gliser bredt over et godt fotballsko-kupp. Stig Rosseland til venstre. Foto: Trude Håland

Rosseland-spiller Kenneth Monsen kjøpte seg to nye par, det samme gjorde Stig Rosseland. Søskentrioen Oline, Tonje og Petter Øfsteng stakk hjem med 11 nye fotballsko i handleposene.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 15.06.2018 kl 15:19

– Det går minst fire par hver sesong, så da det var så gode tilbud, måtte jeg slå til, gliser Monsen, som sikret seg et par varianter til hundrelappen.

– Det er jo helt ekstremt billig, og det er gode sko som skal rett på foten og på trening, smiler han.

Stinn brakke

Sammen med Stig Rosseland hadde han tatt turen innom Sportshuset Outlet Jærhagen, som åpnet dørene noen timer tidligere på dagen. Rett foran i køen står søskentrioen Oline, Tonje og Petter Øfsteng, som har et stabel med fotballsko-esker å holde styr på. En kjapp telling viser at det er 11 par.

De er fornøyde med skokuppet.

– Vi fikk det vi var på jakt etter, smiler de.

Det ble 11 par med nye fotballsko for Oline Øfsteng (t.v.), søsteren Tonje Øfsteng og broren Petter Øfsteng (ikke med på bildet). Foto: Trude Håland

Allerede da var det stinn brakke av folk som ville sikre seg fotballsko og annet sportsutstyr til sterkt rabatterte priser.

– Det er helt overveldende. Vi hadde ikke sett for oss denne enorme responsen, og er selvsagt veldig fornøyde med åpningsdagen, sier Bente Kjørlaug Penne.

Åpning i rekordfart

Hun er for tiden daglig leder i Sportshuset Outlet Jærhagen, som er en del av Gresvig-kjeden, som også eier Intersport, G-sport og G-max butikker i hele landet. Sportshuset Outlet ble klargjort i rekordfart, og ble faktisk gjort i stand på seks dager.

– Ansatte har virkelig stått på fra morgen til kveld. I følge salgssjef Frode Glint Pedersen, satte vi omsetningsrekord blant samtlige Sportshuset Outlet-er i hele landet, og det er selvsagt ekstra stas for oss, og for Jærhagen på lille Jæren, stråler Kjørlaug Penne, uten å kunne røpe eksakte tall, verken for antall solgte fotballsko eller sluttsummen på kassalappen på selve åpningsdagen torsdag.

– Gresvig har flere slike outlet-butikker, og idéen er å bli kvitt overskuddslageret av sportsvarer. Det er også mye flotte, kjente merkevarer, sier Kjørlaug Penne.

Åshild Kvia (t.v.) og Bente Kjørlaug Penne hadde en travel dag med å betjene endeløse køer av folk som ville handle sportsutstyr til en billig penge. Foto: Trude Håland

Sammen med Åshild Kvia ekspederer de kunder over - bokstavelig talt - en lav sko.

- Helt utrolig. Jeg har jobbet i sportsbransjen lenge, og aldri opplevd å selge så mange par fotballsko på så kort tid, smiler Kvia.

Butikken holder til i andre etasje, like ved Arena treningssenter. Tidligere lå Intersport i samme etasje, men denne ble avviklet i slutten av april. Sportshuset Outlet har overtatt lokalene til klesbutikken Mizzy, som nå ligger i Intersport sine tidligere lokaler.

I midten av oktober lukkes imidlertid disse dørene, og nye åpnes 8. november i den nye delen som bygges på Jærhagen. Der blir det en rein G-sport-butikk

Også i første etasje finnes det en butikk i samme sjanger, «Sport Outlet», som flyttet inn i Jærhagen i mai 2016. Denne kjeden er også landsomfattende og teller rundt 50 butikker.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...