Stående applaus for Hilde på konserthuset

Hilde Selvikvåg beriket Sandnes kulturhus med ny musikk og sitt vinnende vesen. Foto: Frode Olsen

Sandnes kulturhus var første scene ut da Hilde Selvikvåg begynte sin turné i anledning plateslipp av albumet «Fanga heile verden».

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Det var en spent, men opplagt Hilde Selvikvåg som entret scenen i Sandnes kunst- og kulturhus. Hun innrømmer at det å starte turné med ny musikk, er noe helt spesielt.

– Det er veldig kjekt å være her i Sandnes. Dette er vår aller første stoppested i forbindelse med den nye platen, og det er utrolig hyggelig at så mange kom, sier Hilde Selvikvåg til en mer eller mindre stappfull sal.
«Indie» har allerede rukket å bli en mye avspilt låt. Da Hilde Selvikvåg tråkket til med den fengende melodien som ett av åpningsnumerne, fikk hun raskt respons.

– Jeg er stor fan av familien Ingebrigtsen fra Lura og Sandnes. Min drøm er at guttene legger denne på spillisten når de er ute på treningsleir og løper, sier Selvikvåg.

Under fremførelsen sangen var den tidligere fotballspilleren selv i løpemodus på scenen.

Hilde Selvikvåg hadde med seg tre andre musikere til kulturhuset. Her er hun i aksjon under låten «Erlend». Foto: Frode Olsen

– Gjert Ingebrigtsen hadde nok trolig kjeftet på meg om han hadde vært her, for nå gikk det sånn unna at jeg må legge inn en liten drikkepause. Planen var å gå rett over på neste låt, smiler Selvikvåg.

Det er liten tvil om at farten også er dratt opp over joggemodus i flere av hennes nye låter. «Fanga heile verden» har et pirrende driv over seg, noe publikum i Sandnes satte pris på.

– Tempoet er skrudd litt opp på deler av det nye albumet. Jeg liker rytmer og dansbare ting, og det har vært veldig gøy å eksperimentere med tekstlinjer til denne typen låter. Det krever flere ord, men heldigvis har både medtekstforfatter Karianne Arntzen og jeg mye vi vil fortelle.

I kulturhuset ble det akkurat slik artisten hadde lovet på forhånd.

En konsert hvor publikum fikk kombinasjonen av full trøkk fra scenen, og artisten alene på flygelet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...