Stal pengeskap. Kan vera dumpa i sjøen.

FUNN I SJØEN: Nokre få meter frå sjøkanten ligg det som kan vera den stolne safen frå Jæren outlet. Foto: Jorunn Erga Steinsland

Ein gong i løpet av natt til laurdag har nokon brote seg inn i Jæren Outlet på Håland på Bryne.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 05.03.2019 kl 10:41

– Det er blant anna stole ein dropsafe med eit pengebeløp, opplyser politioverbetjent Bjørn Søyland ved Jæren lensmannskontor.

Søyland vil ikkje gå nærare inn på kva pengebeløp det er snakk om, men opplyser vidare at det også er stole ein del radioar, drillar og litt forskjelleg utstyr.

INNBROT: Natt til laurdag var det innbrot i Jæren Outlet på Bryne. Foto: Jorunn Erga Steinsland

Tjuvane har truleg kome seg inn gjennom eit vindauge. Politiet var laurdag på plass for å sikra spor. Seinare på laurdag kom det inn ein interessant observasjon til politiet.

– Rundt 12.50 laurdag fekk med beskjed om at det låg eit oppbrote pengeskap ved båtslippet i Obrestad hamn, seier Søyland.

Han opplyser at det er muleg at dette er den same safen som vart stolen på Håland.

– Politiet prøvde å få opp pengeskapet, men det var for tungt, seier politioverbetjenten.

Mandag føremiddag låg pengeskapet framleis i sjøen i hamna.

Politiet er interesserte i tips i saka.

SKJULT: Ser du nøye etter, kan du sjå safen som ein lysare flekk i sjøen i nedre del av biletet. Krusningane i overflata gjer det vanskeleg å få safen fram tydeleg på bilete. Foto: Jorunn Erga Steinsland

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...