Stig H. Dale gav vekk 11.000 kroner frå bokprosjekt

GÅVE: Generalsekretær i Norges Parkinsonforbund, Magne Wang Fredriksen (t.v.) takkar Stig H. Dale for sjekken på 11 000 kroner frå det nystarta forlaget Popkornet as. Foto: Privat foto

I helga overraska Stig H. Dale Norges Parkinsonforbund med ein sjekk på 11.000 kroner av inntektene frå boka «Snill gutt».

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 15.01.2017 kl 14:00

Svein F. Hestvaag og Stig Dale har laga boka «Snill gutt». Boka har undertittel «Mannen som ga Mr. Parkinson fingeren» og handlar om livet til Dale, som er ramma av Parkinsons sjukdom.

I helga overraska Dale Norges Parkinsonforbund med ein sjekk på 11.000 kroner av inntektene frå boka. Sjekken vart overrekt under Norges Parkinsonforbunds seminar på Øyer nå i helga.

Medforfattar Svein F Hestvaag fortel at forfattarane allereie før boka var gitt ut var samde om at 25 kroner per bok skulle gå til Norsk Parkinsonforbund. Dette stod også på omslaget til boka.

– For ei tid tilbake talde me opp og då vart det 11.000 kroner, seier Hestvaag.

Det er forlaget Popkornet AS som har gitt ut boka. Popkornet er eit nystarta, jærsk forlag, med slagordet: «Vi forteller din historie».

– Tanken er at folk kan koma til oss og få hjelp til å skriva sin historie. Me er eit forlag som ikkje bare tek i mot manus, me tilbyr også forfattar, seier Hestvaag.

Han kan fortelja at forlaget allereie har fleire spanande prosjekt på trappene.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...