Svarte ikke innen fristen - nå er Sondre Norheim klubbløs

Sondre Norheim. Foto: Tarjei Sel

Sondre Norheim som har spilt den siste halvannen sesongen i Bryne, er trolig ferdig i klubben.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 09.12.2016 kl 22:42

- Sondre har ikke svart innenfor fristen og bilr derfor ikke tilbudt ny kontrakt, skriver daglig leder i Bryne FK, Asle Tjøtta, i en sms.

For tre uker siden fikk Norheim et tilbud fra Bryne med to ukers svarfrist. Onsdag ettermiddag møttes partene i et møte, og torsdag bestemte klubben seg for å opprette det opprinnelige tilbudet med en endelig svarfrist fredag klokka 12.

– Han har etter sesongslutt hatt to møter med trenerteamet angående de sportslige forholdene, opplyser Tjøtta.

Norheim sier til Jærbladet at han i går prøvde å få tak i både hovedtrener Ole Hjelmhaug og assistenttrener Even Sel uten å lykkes.

– Ole Hjelmhaug ringte opp igjen i 23-tida, men da sov jeg siden jeg skulle opp klokka fem i morges for å dra til Lyon, sier han.

– Hva tenker du om fotballframtida di nå?

– Jeg synes jo fristen var i korteste laget. Jeg prøvde virkelig å få utsatt svarfristen til over helga, da jeg var hjemme igjen, men dt fikk jeg ikke. Jeg vil uansett snakke med trenerteamet og høre om det fortsatt er en mulighet for å finne en løsning likevel. Går ikke det, tar jeg tingene derfra.

Norheim var på banen i 25 kamper i 2016-sesongen, 16 av dem fra start. Etter å ha gått gradene i Bryne, meldte han overgang til Viking i 2012. Der var han fram til sommmeren 2015, før det igjen ble gjensyn med moderklubbens røde og hvite trøye.

Pål Fjelde er en annen spiller som også har fått en svarfrist, som er satt til mandag 19. desember.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...