Tar ekstrarekning for Bore skule

Ein fløy av Sørigarden (det grøne bygget i midten) skal rivast, og nybygget skal byggjast nedover mot trea til høgre. Foto: Åge Bjørnevik

Klepp-politikarane er innstilte på å riva ein gammal fløy for å få ei betre løysing på uteområdet.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 16.03.2017 kl 08:39

Arkitektane fann inga god løysing for uteområdet når det planlagde nybygget skulle plasserast. Derfor tilrår rådmannen å riva ein fløy av Sørigarden, og å leggja nybygget i forlenginga av det som blir ståande att. Det er også innarbeidd eit parkeringsanlegg i to etasjar i planane.

Klepp formannskap har slutta seg til løysinga, som kjem til å kosta 144 millionar kroner – 22 millionar meir enn tidlegare anslått. I den prisen ligg både nye skulelokale, rivingskostnader, ny idrettshall og opparbeiding av uteområdet. Også dagens gymbygg skal rivast for å gje plass til den nye idrettshallen.

No skal saka til kommunestyret for endeleg vedtak.

Utvidinga tilfører Bore skule fire fleire klasserom enn i dag, i tillegg til aula med meir. Det er i tråd med tidlegare politiske vedtak. Kapasiteten ved skulen vil framleis vera sprengt etter utvidinga. Først når den planlagde, nye skulen på Kleppe står ferdig, og ein del av krinsen blir overført dit, blir det balanse mellom elevtalet og storleiken på skulen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...