Til sykehus etter å ha kjørt av veien i stjålet bil

De stakk av fra politiet, men kjørte i grøfta så bilen veltet. For 21-åringen i bilen endte kvelden på sykehus.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 28.03.2019 kl 13:19

Det startet klokka 23 onsdag kveld, da politiet fikk melding om at en stjålet bil var observert på Bryne. Bilen var en av to som hadde blitt stjålet fra Norgesbuss i Stavanger tidligere på kvelden.

En UP-patrulje så etter hvert bilen og kjørte etter. Da valgte føreren å stikke av i en hastighet som var så høy at UP-patruljen valgte å gi opp jakten.

Litt senere viste det seg at bilen hadde kjørt av Garborgvegen på Fosse og veltet. Den var tom da politiet kom til stedet.

Etter å ha søkt i nærområdet, pågrep de to personer, en 21-åring og en 16-åring, som begge var skadet. 21-åringen ble sendt til Stavanger universitetssjukehus (SUS), mens 16-åringen ble sendt til legevakten for sjekk, og deretter overlatt til barnevernet. 16-åringen er forøvrig samme person som for et par uker siden var med på å stjele de samme to bilene, og som ble pågrepet på Bryne sammen med en ett år yngre kamerat.

Politiet fortsatte også letingen etter den andre stjålne bilen. Den ble tidlig natt til torsdag stoppet på Kvernelandsvegen mellom 1900-krysset og avkjørselen til Lyefjell. En 21 år gammel mann var alene i denne bilen. Han ble pågrepet og kjørt til politiarresten, der han fortsatt sitter torsdag ettermiddag. Han skal etter planen fremstilles for varetektsfengsling fredag.

Det er opprettet sak mot alle de tre involverte.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...