Sesongens første Bryne-tap er et faktum

Jan Halvor Halvorsen tapte for første gang en tellende kamp som Bryne-trener. Foto: Tarjei Sel

To kjappe baklengsmål ødela kvelden for Jan Halvor Halvorsens menn.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 12.05.2019 kl 19:45

Kvik Halden - Bryne 2-0 (0-0)

Du kan se kampen i opptak nederst på siden.

Bjarne Langelands kanonskudd retning krysset i det 57. minutt hadde kanskje fortjent en bedre skjebne, men alt i alt var det Kvik Halden som fortjente poengene.

Hjemmelaget sikret seg full pott med en heading på bakre stolpe i det 78. minutt og et strålende langskudd fra nærmere 30 meter i det 81. minutt. Det skjedde i en periode av kampen der det stod og vippet, der Bryne hadde et godkjent poeng innen rekkevidde.

Første målet vinner

– Det var en typisk første målet vinner-kamp. Vi hadde et par kjempesjanser, i skuddet til Bjarne og en heading fra Andres Ueland, men det ville seg ikke helt, konstaterer trener Jan Halvor Halvorsen.

Bryne kunne klatret opp til andreplass, men starter uken på sjuende. Halvorsens menn har én kamp til gode, og det er kort vei opp, men slik som Stjørdals-Blink kjører på om dagen, er det trolig ikke rom for mange tap om en ønsker å kjempe om førsteplassen.

Byåsen neste

Brynes neste kamp er søndag, hjemme mot Byåsen. En spesiell kamp for Jan Halvor Halvorsen, ettersom hans sønn, Torben, spiller for Byåsen.

– Vi får bare riste av oss dette tapet og gjøre oss klar til neste kamp. Det er viktig for oss å holde den gode hjemmestatistikken, sier trener Halvorsen.

Midtstopper Krister Wemberg valgte å forlate banen i Halden med det som så ut som en lyskeskade. Det gjenstår å se om han blir klar til Byåsen-kampen.

Her er tabellen.

Brynes lag: Igor Spiridonov - Andreas Jacobsen, Andreas Ueland, Krister Wemberg (Rune Pedersen Bore fra 80.), Petter H. Martinsen - Bjarne Langeland, Rogvi Baldvinsson, Andreas Dybevik - Tor André Skimmeland Aasheim (Erik Rosland fra 73.), Omar Fonstad El Ghaouti (Vetle Lunde Myhre fra 59.), Robert Undheim.

Ikke benyttet: Andreas J. Hoppestad, Pål Fjelde, Sean Aerts og Sander Ystanes.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...