India Tandoori ventar på svar frå UDI

Uteserveringa nærmar seg ferdigstilling, til liks med det meste anna inne i restauranten. Framleis manglar det viktigaste, nemleg kokkane. Foto: Snorre Standish Norheim

Kjøkkenet er på plass, men tre kokkar som skal laga maten, sit framleis i Mumbai og ventar på svar frå UDI.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Søknadsprosessen var meint å ta mellom fire og seks veker, men innehavaren av den nye indiske restauranten på Bryne, Izral Singh, fortel at køane er store i papirmølla i UDI.

Kokkane har vore tilsette ved prominente kjøkken i Mumbai, og skulle syta for at den indiske maten var autentisk og av høg kvalitet. Singh ventar svar i løpet av veka, men den planlagde opninga før 17. mai ser ut til å gå fløyten.

- Me har ringt i dag, prøver å få svar i løpet av dei neste dagane, og då kan me setja ein dato. Om det blir 17. mai, er vanskeleg å seia, seier han.

Restaurantane i Sandnes og Stavanger ventar fulle hus på grunnlovsdagen. Derfor har ikkje India Tandoori mannskap nok til å bemanna kjøkkenet på Bryne.

– Det blir tradisjonell mat frå India Tandoori, men òg litt streetfood og fingermat i baren, seier dagleg leiar Izral Singh (t.v.), som også vil servera indiskinspirerte cocktailar. Han har støtte frå foreldra Karamjit Singh og Kamaldeep Kaur. Foto: Snorre Standish Norheim

Klar til Jærdagen.

Kokkestillingane er lyste ut på ny, retta mot indiske kokkar som allereie er i Europa. I tilfelle dei spesialplukka kokkane frå India ikkje får lov til å arbeida i Norge.

Utvendig skilting er ikkje klar ennå, og restauranten ventar svar frå kommunen, på søknaden om uteservering. Elles er det meste på plass.

- Det er ikkje mykje att nå, det meste er gjort. Ventilasjon og kjøkken er på plass, og inventaret er kome, seier Izral Singh.

- Me har nok personell til å hjelpa oss, både i Stavanger og Sandnes, men me treng kokkar. Viss me ikkje får innvilga søknaden frå UDI, greier me ikkje å opna til 17. mai. Men me skal uansett greia å halda ope under Jærdagen, som ein popup-restaurant.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...