To gjerningsmenn bak Kvernaland-vold

Politiet leter etter gjerningsmannen etter at to unge personer ble slått ned på Kvernaland. Foto: Arkivfoto:

To unge personer måtte få behandling etter å ha blitt slått ned lørdag kveld. Nå jobber politiet ut fra at det er snakk om to gjerningsmenn.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 25.04.2017 kl 12:22

Politiet meldte i helga på Twitter at en 16 år gammel gutt var blitt slått bevisstløs på Kvernaland. Dette skjedde sent lørdag kveld.

Politiet informerte om at hendelsen ble etterforsket på stedet, og at saken kom til å bli fulgt opp i løpet av søndagen.

Mandag fikk Jærbladet informasjon om at nok en person ble slått ned på Kvernaland lørdag kveld. Dette skjedde på et annet sted på Kvernaland, og offeret var en ung person.

Mandag gikk politiet ut med informasjon om at det skulle være snakk om samme gjerningsperson ved begge voldsepisodene. Tirsdag har de snudd, og sier at det er snakk om to gjerningsmenn. Ingen av dem er pågrepet, men politiet mener at de vet hvem som har slått.

Det skal stå bra til med begge ofrene. 16-åringen som ble slått bevisstløs, ble kjørt til legevakt etterpå. Den andre havnet på sykehus i ettertid som følge av skadene.

– Det skal gå greit med ham nå, sier Morten Slettebø ved Time lensmannskontor til Jærbladet mandag ettermiddag.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...