Trine har åpnet ny salong i Storgata

Trine Undheim Fuglestad har flyttet salongen Krystall hud og velvære til Storgata. Hun har fått en kjempestart og gleder seg til fortsettelsen. Foto: Ida Tiberg

Trine Undheim Fuglestad har jobbet som hudpleier i 10 år. Nå er hun for første gang på plass i egen salong.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Da Trine Undheim Fuglestad fikk nyss i at det var ledige lokaler i Storgata, måtte hun bare satse. Etter en effektiv periode med maling, tapetsering og innredning var det duket for nyåpning av hudpleiesalongen Krystall hud og velvære 1. mars.

– Jeg fant ut at jeg bare måtte ta sjansen og starte for meg selv i egne lokaler, forteller Fuglestad.

De siste syv årene har hun nemlig delt lokaler med frisørsalongen 2 x Anne Frisør som holder til i underetasjen i samme bygg.

– Jeg har hatt gode år i frisørsalongen, men det å ha sitt eget har sin sjarm, og jeg har fått satt mitt preg på alt i salongen. Jeg koser meg hver dag jeg er på jobb, og jeg må virkelig jobbe med meg selv den dagen jeg har fri for å ikke reise bort på jobb, sier hun og ler.

Levende gate

Salongen, som ligger vegg i vegg med Toves frisør, er innredet med to store behandlingsrom, en liten kjøkkenkrok, og disk for å ta i mot kunder. Det har vært travle tider siden nyåpningen fant sted.

– Den største forskjellen ved å være her oppe i Storgata er at det går så mye folk forbi. Mange kommer innom for å spørre om tips og råd. Det er veldig kjekt, sier hun.

Fuglestad føler seg godt mottatt av de andre forretningene i Storgata.

– Det snakkes om at Storgata er så dødt, men det opplever ikke jeg. Jeg tror vi som holder til her kan dra lasset sammen og bidra til å skape en levende gate, sier hun.

Holder seg oppdatert

Fuglestad er utdannet hudterapeut og har hatt det som sitt yrke i 10 år. Hun er opptatt av å kurse seg jevnlig slik at hun til enhver tid skal holde seg oppdatert om nye behandlinger og produkter.

– Det kommer nye og innovative behandlinger hele tiden. Kundene ønsker raske behandlinger med synlige resultat så det er viktig å følge med og holde seg oppdatert, mener Fuglestad.

En av de nyeste behandlingsformene går ut på å redusere rynker, arr, solskader og andre hudskader uten å måtte legge seg under kniven.

– I stedet for kirurgi er det utviklet en behandling som lar huden reparere seg selv. Vi gjør ulike løft av f. eks tunge øyenlokk eller hals. Det gjøres ved bruk av en plasma-penn, forklarer Fuglestad.

En god start

Salongen tilbyr også en rekke andre behandlinger som massasje, voksing, vippeextensions, microblading av bryn og diverse ansiktsbehandlinger. Planen er å kunne holde åpent hver dag, også på lørdager.

– Jeg driver salongen alene, men har fått med meg Admira Kljucanin som driver Royal Skinlab. Tanken er at vi skal tilby ulike behandlinger for å kunne utfylle hverandre, sier Fuglestad.

Avtaleboka på salongen fyller seg stadig opp - det lover godt for tida fremover.

– Jeg har virkelig fått en kjempestart her i Storgata. Nå gleder jeg meg til fortsettelsen, sier hun.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...