Utsette saka om idrettshall

Bak det gamle verkstadbygget på Reno-tomta ligg ei stor tomt som kommunen eig sjølv. Politikarane tar ikkje enno stilling til om det er her den nye idrettshallen skal koma. Til høgre skimtar me Turnhallen og Klepphallen. Foto: Åge Bjørnevik

Klepp formannskap skulle i kveld ta stilling til kor den nye idrettshallen på Kleppe skal liggja. Det gjorde dei ikkje.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 31.10.2017 kl 14:11

Ordførar Ane Mari Braut Nese (H) føreslo å utsetja saka til neste møte i formannskapet.

– Fram til då tar me ein drøs med idrettsrådet, og så tar med ei inn hit. Me må finna ut kva slags hall me vil ha, kven som skal eiga han og så vidare, sa Nese, som meinte det var svært lause trådar i saka.

Nese fekk støtte av Ap (2) og Frp (2), og dermed blei saka utsett med knappast mogeleg fleirtal.

Før saka kom så langt, hadde Marie Storhaug (H) og Torbjørn Hovland (KrF) lansert ein ny veg vidare, som gjekk ut på å jobba vidare med ulike alternativ til tomter, i tett samarbeid med idrettsrådet og Klepp IL.

Dei fleste som tok ordet, var sterkt i tvil om kva som er den beste tomta for den nye hallen: Reno-tomta like ved Turnhallen og Klepphallen, eller Det kvite hus-tomta like ved Klepp stadion.

Marie Storhaug (H) ville heller ikkje utelukka Meieritomta, men møtte motbør mellom anna frå Sigmund Rolfsen (Ap) og Arne Madland (Frp).

– For meg er Meieritomta uaktuell. Me kan ikkje bruka ei så dyr tomt til idrettshall, konkluderte Madland.

– Me kan kanskje bruka Kvite hus-tomta. Men for meg er Reno-tomta det rette valet. Den har alle kvalitetane som skal til. Og skal de bruka Det kvite hus-tomta, så må de fortelja meg kor skal de parkera? Der finst ikkje parkeringsplassar i området. Vegen er smal, og det er store problem med parkering allereie, sa Madland.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...