Varhaug-juniorene slo Sandnes Ulf

VARHAUGS JUNIORLAG: Bak fra venstre: Torben Dvergsdal, Olav Auestad, Arian Ødegård, Fredrik Husveg, Hallvard Galtvik, Sondre Dvergsdal og Ole Varhaug. Midten fra venstre: Arild Auestad, Lars Trygve Auestad, Mads Ånestad, Jakob Lye Skretting, Pasifique Nahimana, Marius Nevland og Erik Bratland. Foran fra venstre: Eigil Varhaug og Christoffer Tjemsland. Foto: Privat

Sterkt og overraskende resultat i første runde i junior-NM.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 07.05.2017 kl 07:12

Varhaug har et svært ungt a-lag i 4. divisjon, med seks-sju juniorspillere i startelleveren. Derfor var det med spenning og en liten smule optimisme Varhuag tok imot Sandnes Ulf i første runde i junior-NM (G19-NM).

Sandnes Ulf hadde ballen mest, men Varhaug yppet seg med flere kjappe kontringer. Midtspiss Fredrik Husveg, som var veldig god for a-legt i fjor, men som har trappet ned til juniorlaget i år, skapte med sin fysikk en del bryderi for Sandnes Ulf-forsvaret.

Arian Ødegård og Ole Varhaug var sjefer i midtforsvaret, og laget som kom til semifinalen i junior-NM i fjor, slet med å skape sjanser.

I det 49. minutt dundret Fredrik Husveg inn 1-0. Sandnes Ulf presset selvsagt på for å få en utlikning, men Varhaug kjempet og forsvarte seg godt, og fikk noen farlige kontringer.

Andre jærlag i første runde

Bryne-juniorene slo Sola 5-0. Målene ble scoret av Gabriel Aarrestad Time 2, Niclas Dolmen Håra, Einar Tunheim Lye og Jonatan Braut Brunes.

Klepp tapte 2-4 hjemme for Madla. Thomas Laland scoret begge Klepps mål i en kamp der hjemmelaget ble redusert til ti spillere etter en times spill. Det å også nevnes at stillingen var 0-4 etter 25 minutter.

Frøylands juniorer spiller første NM-runde borte mot Hinna søndag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...