Vegar Landro gir seg som fotballspiller

Vegar Landro spiller sin siste hjemmekamp for Bryne lørdag. Foto: Tarjei Sel

Etter 11 sesonger i Bryne FK, spiller han lørdag sin siste hjemmekamp for klubben.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 09.10.2017 kl 14:17

34 år gamle Vegar Landro har tatt beslutningen alle fotballspillere på et eller annet tidspunkt må ta; han har bestemt seg for at nok er nok. Han legger opp.

Landro kom til Bryne før 2007-sesongen, og står bokført med 437 kamper og 17 mål. Han startet karrieren med et par innhopp for Brann i eliteserien i 2002. I 2004 spilte han for Kongsvinger, før turen gikk til Løv-Ham, der han var i to sesonger.

- Jeg har valgt å gi meg for å prioritere familien mer. Jeg har tre barn som vokser til og jeg ønsker å bruke mer tid sammen med dem og kona på ettermiddagene og i helgene. Fysisk kunne jeg nok fortsatt, men jeg kjenner at nå er det familien som skal prioriteres. Vi blir boende på Bryne, jeg jobber som lærer på Klepp ungdomsskole og stortrives der. Jeg vil nok være engasjert i Bryne FK på et vis, men hvordan vet jeg ikke, det får vi eventuelt ta senere, sier Vegar Landro til Jærbladet.

Til Bryne FKs nettside sier Landro følgende:

- Det har vært et privilegium å få spille for Bryne FK i 11 sesonger. Jeg er blitt veldig glad i klubben, folk rundt og er veldig motivert for å avslutte med stil. Målsetningen vår er et opprykk, og det ønsker jeg å gjøre alt jeg kan for at vi skal oppnå. Vi har to kamper igjen og fortsatt gode muligheter. Motivasjonen og lysten min er veldig sterk og jeg vil gjøre alt for at vi skal lykkes sammen. Jeg vil samtidig takke klubben og B-gjengen for noen fantastiske år. Det er vemodig å legge skoene på hyllen. Bryne FK er blitt klubben i mitt hjerte og vil alltid ha en stor plass. Kom og støtt oss på lørdag klokken 13, så slår vi Fram sammen.

- Vegar Landro er en ekte hedersmann. Han har tjent klubben lojalt i mange år, og bør være et forbilde for mange spillere. Han er ekte, og har jobbet hardt for å kunne bidra i over 400 kamper for klubben. Vi ønsker Vegar og hans familie all mulig lykke til i fremtiden, sier daglig leder Asle Tjøtta til brynefk.no.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...