Vil forholde seg til sentrumsplanen

Målfrid Hannisdal Teigen viser mulighetene for utbyggingen av Kleppe sentrum til hovedutvalget. Foto: Tuva Skei Tønset

Politikerne i hovedutvalget for lokal utvikling ønsker ikke å utfordre sentrumsplanen i utbyggingen av Kleppe sentrum.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

På mandag ble den nye sentrumsplanen for Kleppe vedtatt, og allerede dagen etter ble planforslaget for utbyggingen i sentrum lagt frem for politikerne i hovedutvalget til drøfting. Dette for å motta signaler som kan gis til utbygger før den formelle behandlingen av forslaget over sommerferien.

– Dette er en sak som vi ikke har fått politiske innspill på tidligere, og det kom tydelig frem at representantene i hovedutvalget ønsker å forholde seg til sentrumsplanen, sier Målfrid Hannisdal Teigen, assisterende kommunalsjef i lokal utvikling.

Flere av politikerne i hovedutvalget ytret at det føles feil å utfordre sentrumsplanen kun ett døgn etter at den ble vedtatt.

Tror det blir endringer i planen

Tomtespesialisten AS sitt planforslag utfordrer sentrumsplanen på både byggehøyde, parkeringskrav og byggetetthet. Av hovedutvalgsmøtet kom det blant annet frem at politikerne ønsker at parkeringsdekningen skal være som i sentrumsplanen, og at de stiller seg spørrende til løsningen med det offentlige arealet.

– Alle tilbakemeldingene fra møtet er nyttige ting for oss å ha med oss videre. Nå må vi ta kontakt med planstiller og ta en diskusjon med han om hva han tenker videre. At det vil bli endringer i planforslaget tror jeg vi kan si ut ifra tirsdagens møte, sier Teigen.

Hun legger til at administrasjonen ønsker kvalitet og gode bomiljøer i sentrum, og at sentrumsplanen skal bygge opp under nettopp dette.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...